VISA Platinum

Kredit kartelë Visa Platinum, e krijuar vetëm për klientët tanë Premier.

Kushte preferenciale

Përfitoni kushte preferenciale për depozita me afat dhe kredi. Ne miratojmë parimin për krijimin e vlerës duke rritur gamën e produkteve dhe cilësinë e shërbimit në standardet më të larta për klientët tanë.

Takime me Prioritet

Takime me prioritet dhe pa pritur në radhë me bankierin personal për çështje këshillimi rreth mundësive investive dhe atyre të kreditimit. Personeli jonë bën përpjekje për të kontribuar në menaxhimin e kohës së klientëve tanë.

Bankier Personal

Bankier personal për klientin për çështje depozitash, kredish apo shërbimesh tjera bankare (karta, e-Banking, pagesa, transferta, etj.

Shërbime të personalizuara

Ju do të gëzoni shërbime ekskluzive dhe të privilegjuara në koordinim me një bankier personal që aspiron të krijojë një marrëdhënie afatgjatë, të bazuar në besim, duke marrë parasysh objektivat financiare dhe preferencat e investimeve të klientëve.

Kartë krediti

Kartë krediti me limit më të lartë për pagesa online dhe pagesa përmes POS. • Mundësi e pagesës me këste deri në 12 muaj me 0% interes (sipas marrëveshjes me tregtarë). • Karta e kreditit PRIMA mund të përdoret për blerje në POS terminale në Kosovë dhe në të gjithë botën.

Bankingu Premier

Koncepti PREMIER përfshinë këto shërbime

  Nëse dëshironi të bëheni pjesë e Premier Banking, ju lutem plotësoni të dhënat më poshtë.

  Emri
  Mbiemri
  Telefoni
  E-mail
  thank-you-tick

  Faleminderit