Ofertë atraktive për blerje të banesës

BKT dhe ILEAA – GR

Ofertë atraktive për blerje të banesës

BKT dhe ENG Invest

Ofertë atraktive për blerje të banesës

BKT dhe VG Construction Plus

Ofertë atraktive për blerje të banesës

BKT dhe Berisha Group

Ofertë atraktive për blerje të shtëpisë

BKT dhe Blloku Group LLC

Ofertë atraktive për blerje të shtëpisë/banesës

BKT dhe Pozhegu Brothers

Kredi me kushte speciale për blerjen e banesës

BKT Kosova dhe Ismet – Commerce

Kredi me kushte speciale për blerjen e banesës

BKT Kosova dhe Isa SHPK në Skenderaj

Ofertë atraktive për blerje të shtëpisë ose banesës tek Valoni Company SHPK

Ofertë atraktive për blerje të shtëpisë ose banesës tek Panorama Residence

Ofertë atraktive për blerje të banesës tek Albapetrol Group

BKT & Albapetrol Group SHPK

Bëjeni ëndrrën tuaj realitet në kompleksin Mendi SHPK

BKT Kosova & Mendi SHPK

Ndërtoni vilën e ëndrrave tuaja!

BKT Kosova dhe G&G Exclusive

Bëjeni ëndrrën tuaj realitet në kompleksin Grande SHPK

Ofertë atraktive për blerje të banesës tek “Shala Swiss Oil”

BKT Kosova dhe Shala Group

Ofertë atraktive për blerje të banesës tek “Model Slovenia”

BKT Kosova dhe Model Slovenia

Bëjeni ëndrrën tuaj realitet në kompleksin ELIZA

Ofertë nga BKT Kosova dhe Cima Construction

Ofertë atraktive për blerje të Banesës tek R&Rukolli

BKT dhe R&Rukolli

Ofertë Speciale për blerje të Banesës

BKT dhe Ariani Company

Ofertë atraktive për blerje të banesës tek “Euro ABI- kompleksi banesor “Yzi” tani banesën e blerë mund të lini hipotekë.

OFERTË ATRAKTIVE PËR BLERJE TË SHTËPISË NË KOMPLEKSIN “RIERA”

Bëhu pronar i shtëpisë së ëndrrave tua!

Njihuni me mënyrat dhe benefitet më të përshtatshme të kredisë për ta bërë ëndrrën tuaj realitet.

Lesna SH.P.K

Ofertë atraktive për blerje të banesës në “Lesna shpk”

Arseko

Ofertë atraktive për blerje banese në “Arseko”

Fidani & Jakova

Ofertë atraktive për blerje banese në “Fidani & Jakova”

Aldex Qeramika

Ofertë atraktive për blerje të banesës në kompleksin “Aldex shpk”

Gështenja Company

Ofertë atraktive për blerje të banesës në kompleksin “Gështenja Company”

Peja Hill

Ofertë atraktive për blerje të shtëpisë në kompleksin “Peja Hill”

Chelsea Point

Ofertë atraktive për blerje shtëpie në “Chelsea Point”

Roof Group

Ofertë atraktive për blerje banese në “Roof Group”

Ofertë atraktive për blerje banese në kompleksin “Labi-com”

Ofertë atraktive për blerje banese në kompleksin “Bujana shpk”

Bëjeni ëndrrën tuaj realitet në kompleksin N.Sh Vllezrit Berisha – (Ara Residence)

Ofertë atraktive për blerje banese në kompleksin “Hoxha Invest Group”

Ofertë atraktive për blerje banese në kompleksin “Ceni Group”

Ofertë atraktive për blerje banese në kompleksin “Model Slovenia”

Ofertë atraktive për blerje banese në kompleksin “Remo Com Ing”

Ofertë atraktive për blerje banese në kompleksin ‘Dijari’

Ofertë atraktive për blerje banese në kompleksin “Remo Com Ing”

Ofertë atraktive për blerje banese në kompleksin “K Group”

Ofertë atraktive për blerje banese në kompleksin “Naki Trade”

Ofertë atraktive për blerje banese në kompleksin “Gëzimi Engineering”

Ofertë atraktive për blerje banese në kompleksin “MAB shpk”

Premier Daily

20/06/2024

Premier Daily

19/06/2024

Premier Daily

18/06/2024

Premier Daily

13/06/2024

Premier Daily

12/06/2024