VISA Platinum

Lounge Key Airport:

Dy hyrje falas në vit, në 1200 Sallone VIP (Lounge Key) biznesi në mbarë botën.

• Kompensim për bagazhin e humbur, dhe për vonesë të
fluturimit deri në 200 USD.
• Mbrojtje për blerjet online, mbulim deri në 20,000 USD.
• Visa Concierge paketa e plotë: asistencë 24/7.

YQ MEET AND ASSIST AIRPORT:

Hyrje e veçantë pa pritur në radhë, duke ofruar shoqërim (Zbritje deri në 15%).

GLOBAL CLIENT SUPPORT SERVICES (GCAS):

• Bllokimi i kartelave të humbura 24/7.
• Zëvendësim emergjent i kartelës brenda 24h.
• Tërheqja e parave kesh për nevoja emergjente në 27.000 vende të botës.
• Asistencë në pyetje të kartelë-mbajtësit 24/7.

INTERNATIONAL MEDICAL AND TRAVEL INFORMATION ASSITANCE:

• Asistencë internacionale mjekësore dhe informacione për udhëtime.
• Informata rreth vaksinimit në vendin e destinacionit.
• Kontaktimi | Thirrja e Mjekut I Asistencë mjekësore.
• Informata rreth lokacionit të institucioneve shëndetësore në vendin përkatës.
• Konsultime mjekësore.
• AVIS:

• Shërbimi i veturave me qera në vendin përkatës, shërbimi:
• Rent a Car (deri në 20% zbritje).
• Koleksioni i Hoteleve Luksoze të Visa, me benefite të shumta.
• Shërbimi i mbështetjes për klientin (GCAS | Shëndet | Udhëtim).